Sök räntor & valutakurser

Mellan klockan 12.00 och 13.40 den 17 augusti visades felaktiga valutakurser för 2017-08-17 på Riksbankens webbplats. Felet är åtgärdat och det är nu rätt valutakurser som visas. Vi uppmanar alla som eventuellt hämtade valutakurser under den tiden att kontrollera sina siffror.

För att få fram månadsgenomsnitt per önskad månad måste valet i tidsintervallet vara minst två månader bakåt i tiden. Exempel, för att få fram månadsgenomsnitt för april 2017 skrivs:

 

Från                    Till

2017-03-01         2017-04-28

Sökning

Hjälp

På den här sidan kan du söka räntenoteringar och valutakurser i Riksbankens databas. Databasen uppdateras normalt två gånger per dag, ca. kl. 9.10 och kl. 12.10. Det är olika serier som uppdateras vid de olika tidpunkterna.

 

Observera att tidsintervallet på sökningen måste börja och sluta med en svensk bankdag. Annars blir resultatet tomt.

Förklaring till serierna

 

Frågor och svar

 

 


 

  • Riksbanken reserverar sig för eventuella felaktigheter och ändringar av noteringar i efterhand samt mot eventuella avbrott på webbplatsen som kan påverka åtkomst av statistikdatabasen.

 

  • Riksbanken förbehåller sig rätten att göra uppdateringar/ändringar av webbplatsen som kan komma att påverka nedladdning av statistik.
Visa resultat som
Resultat per:
Beräkningsmetod:
Separator:
Rensa sökning